Vinterstengt for camping frå 1.november

Sanitæranlegg og camping blir stengt,  hytteutleige ope som normalt. Takk til alle som besøkte oss i 2022 og velkommen tilbake frå sesongstart påska 2023.

Attraksjonar

Forutan om aktivitetane på plassen har Åmot og området rundt mykje på by på. Her gjeng natur, kultur og historie hand i hand. Me kan blant anna anbefale Vinjesenteret, som er eit nasjonalt senter for dikting og journalistikk. Idylliske Mjonøy med sin velsmakande gjærbakst. 

Den flotte steinsette stien til Falkenuten, i vakker høgfjellsnatur med panoramautsikt mot Hardangervidda, Gaustatoppen, Møsstrond.

Groven camping er også den perfekte basen om du ynskjer å besøke Vest-Telemark sine mange kjende attraksjonar, som Gaustatoppen, Vemork, Telemarkskanalen, Lårdalstigen og Soria Moria – for å nemne nokre. 

Sjå visitvinje.no for meir om attraksjonar, museum og tilbod i Vinje.

Opplevingar

Attraksjonar

Forutan om aktivitetane på plassen har Åmot og området rundt mykje på by på. Her gjeng natur, kultur og historie hand i hand.

Sjå meir

Båt & Fiske

Det er mange fiskemogleghetar.
På plassen kan ein bruke stång i elvefaret eller i Ormetjønn (bilete).

Sjå meir

Takk for i år!

Vinterstengt for camping frå 1.november og fram til påske.  Sanitæranlegg og camping blir stengt,  hytteutleige ope som normalt. Takk til alle som besøkte oss i 2022 og velkommen tilbake frå sesongstart påska 2023.

Har dere et prospekt som kan lastes opp på nett?