Vinterstengt for camping frå 1.november

Sanitæranlegg og camping blir stengt,  hytteutleige ope som normalt. Takk til alle som besøkte oss i 2022 og velkommen tilbake frå sesongstart påska 2023.

Skiløyper og Akebakke

På Groven kan du spenne på deg skia ved hytta og gå rett ut i bygdas flotte skiløyper. Sjekk appen «Skisporet» for kart. Der ser du også når det sist var tråkka i tillegg til gode smøretips. I sentrum finn du også ljosløypa på 3 km.

Om du ikkje har ski kan du låne dette gratis på frivillighet sentralen, som du finn på biblioteket ned i Åmot sentrum.

Hyttene er utstyrt me kvar sin kjelke som du kan nytte i den lyssette akebakken på plassen. Her er det også gamme med bålpanne og ved, til fri bruk for deg som gjest.

Det er berre 25 min å køyre til Telemarks største skidestinasjon, Rauland.

Ein god time til Haukelifjell og mektige Hardangervidda nasjonalpark. Eit mekka for deg som ynskjer toppturar eller tråkke ditt eige spor på fjellski. Her finn du også Haukelifjell skisenter.

Opplevingar

Attraksjonar

Forutan om aktivitetane på plassen har Åmot og området rundt mykje på by på. Her gjeng natur, kultur og historie hand i hand.

Sjå meir

Båt & Fiske

Det er mange fiskemogleghetar.
På plassen kan ein bruke stång i elvefaret eller i Ormetjønn (bilete).

Sjå meir

Takk for i år!

Vinterstengt for camping frå 1.november og fram til påske.  Sanitæranlegg og camping blir stengt,  hytteutleige ope som normalt. Takk til alle som besøkte oss i 2022 og velkommen tilbake frå sesongstart påska 2023.

Har dere et prospekt som kan lastes opp på nett?